PEMENANG SEGMEN 'MUDAH DAPAT HADIAH'

Assalamualaikum & hai semua

!st of all. Terima kasih semua blogger yang join 'segmen mudah dapat hadiah', daripada Rin haritu.

Sempena pelancaran bisnes Rin iaitu  Ashrin Food dan Rin hijabist boutique., Rin ada create satu entry untuk semua blogger dan alhamdulillah mendapat sambutan ramai pada hujung bulan lepas.  Okey, jadi entry ini Rin nak senaraikan pemenang-pemenang bagi hadiah misteri!!! Ops , sebelum tu, Rin nak jelaskan yang mana Butik Rin hijab tak fully operasi lagi sbb sekarang lebih fokus pada  Ashrin Food Delivery. , jadi yang mana area Kuala Lumpur tu, sudi sudilah contact Rin 0124746867 untuk order lunch, dinner delivery dan juga makanan2 yang menarik sangat! Semua ada.

Untuk pengetahuan semua, hadiah kali ini berupa barangan butik, iaitu jam, beg, baju, tudung, buku, aksesori dan sebagainya. Rin akan bagi secara random kepada korang. Tak sempat pula amik gambar tempek dientry ni..ala... its ok.  Kalau nama korang ada didalam list bawah ni, korang segera contact rin ya,,, bg alamat, rin akan postkan. Hadiah misteri tersebut.. hehe. wasap je www.wasap.my/60124746867

5 PEMENANG SEGMEN 'MUDAH DAPAT HADIAH'

TEMPAT PERTAMA DIMENANGI OLEH.....JENG JENG JENGGGGGGGGGG


1ST 


 SITI NURFAUZANI
 @ 




2ND

ZAFIRAH NAZRI 
@




3RD


NISHA NISRINA
@




4TH

HANI FADHLINA
@




5TH

MARDIAH DIANA
@



HAAAAAA.. Nama-nama di atas segeralah ye hubungi rin...untuk claim hadiah  misteri anda.hihikhik..
btw yang tak menang tu takpe sbb lepas ni rin akan selalu buat segment untuk anda.. dan disini Rin nak buat satu pengumuman., diminta anda yang berminat untuk sponsor menulis entry mengenai food delivery  Ashrin Food yang Rin tengah setup dan beroperasi selama sebulan sudah.,boleh hubungi Rin jugak. Kalau boleh yang area KL sangat dialu alukan. Kenapa? sebab rin boleh hantarkan makanan percuma kepada korang dan korang boleh buat review psal makanan tu. Selain dari makanan percuma, rin juga akan publish blog korang di tepi sudut-sudut blog rin ni dan melalui entry rin juga. Secara automatiknya, dapatlah blog korang maju berkembang dengan jayanya juga :) Tapi kalau tak area KL dan berminat nak sponsor buat entry psal  Ashrin Food pun sangat dialukan.. Insyallah Rin akan berikan sedikit saguhati.. yang penting anda menulis dengan ikhlas ,jujur, padat info dan menarik / creative.  Insyallah bila dh semakin berkembang, mungkin rin akan ambil anda jadi penulis review berbayar untuk setiap product Ashrin Food nanti.

Ada apa-apa soalan korang boleh contact rin segera yaa :)

Terima kasih semua. Assalamualaikum wbt.